Vrouw en Altena

 

In het Land van Heusden en Altena wonen heel veel ondernemende vrouwen. Maar wie zijn zij en hoe verdienen ze hun brood? Vrouw en Altena is de online galerij van het magazine ‘Vrouw & Altena’ waar alle vrouwen zich presenteren en vertellen over hun onderneming.

Doel on- en offline magazine Vrouw & Altena

  1. Het zichtbaar maken van Ondernemende vrouwen uit het Land van Altena en vrouwen die buiten het gebied wonen en in het Land van Altena werken.
  2. Zichtbaar maken van de ondernemende vrouwen zodat we weten waar we hen kunnen vinden op commercieel, maatschappelijk en sportief gebied.
  3. Ondernemende vrouwen verbinden door samenwerkingen aan te gaan en kennis te delen.

Ondernemende vrouwen van Altena

Onder ondernemende vrouwen verstaan we niet alleen zichtbaar ondernemend en innovatief in hun branche, maar ook maatschappelijk actief. Al deze vrouwen vertellen over hun onderneming, passie, dromen en leven in het glossy magazine Vrouw & Altena. 
Net zoals een onderneming niet stil staat, blijft ook Vrouw & Altena in beweging. Via dit digitale gedeelte houden de vrouwen iedereen op de hoogte van nieuwe hoogtepunten die betrekking hebben op hun onderneming en persoonlijkheid. Ook vullen nieuwe vrouwen, die aan de criteria van ondernemende vrouw voldoen, deze online galerij continue aan.
 Bent u benieuwd naar het glossy magazine? Mail naar info@vrouw-altena.nl voor de verspeidingspunten.

De titel: Rabo Award ondernemende vrouw van Altena

Om ondernemende vrouwen in de schijnwerpers te zetten, wordt ieder jaar de verkiezing van de ondernemende vrouw in Altena gehouden. De jury bestaat uit kartrekker en juryvoorzitter Fientje Bax (Stichting Altena Kennispoort), Piet Hartman (columnist) , Cor Spek (AltenaSteden.net) en Hannie Visser-Kieboom (Nieuwsblad van Heusden en Altena). Er zijn verschillende prijzen te verdelen. De winnaars 2014 zijn:

Uiteindelijk zijn alle genomineerden winnaars en trekken er met de genomineerden van 2013 op uit voor een workshop van innovatie directeur Petra Buijs, een sportieve activiteit in de vorm van een golfclinic/wedstrijd op Almkreek en ze worden ontvangen bij de Rabobank voor een workshop. Kijk voor meer informatie op www.vrouwenaltena.nl