Colien Duister

Banner_ColienDuisterDuizendpoot Colien Duister

Mag ik me even voorstellen: Ik ben Colien Duister 45 jaar, sinds 1989 getrouwd met Rolf en woon in Eethen. Ik ben al jaren docent op Prinsentuin Andel waar ik bloemschikken en biologieles geef. Ik werk er met veel plezier. Naast het lesgeven ben ik ook mentor van een onderbouw klas.

Vrijwilligerswerk vind ik vanzelfsprekend. Het is er in mijn jeugd met de paplepel ingegoten.

axinixIn mijn vrije tijd ben ik actief als vrijwilliger. Je zult me op veel plaatsen tegenkomen in de regio. Zo ben ik bestuurslid en vrijwilliger bij Stichting Paraplu Aalburg, organisator van de maandelijks Kidsbingo en jaarlijkse Dagkamp-week. Daardoor ken ik veel mensen in de streek. Ook ben ik initiatiefnemer en organisator van Workshops t.b.v. Alped’HuZes,
doordat Rolf daaraan deelneemt. Het is elke keer weer een uitdaging om een originele workshop te organiseren. De media is bereid me te helpen, daar heb ik een goede band mee en samen moet je het doen. Het is mooi om dikwijls met eenvoudige middelen toch iets leuks en origineels te creëren. De deelnemers hebben er plezier in en het levert geld op voor het goede doel. Daar ga ik voor! Daarnaast ben ik vrijwilliger bij poppodium Xinix in Nieuwendijk in de XGP-ploeg. Bij Stichting Dorpshuis Veen kunnen ze ook op mijn hulp rekenen tijdens de 6-daagse Feestweek Veen. Heel leuk is het organiseren en presenteren van dé Popquiz op diverse locaties, een inmiddels bekend fenomeen in de regio waar men graag aan deelneemt.

Het organiseren en vrijwilligerswerk vind ik vanzelfsprekend en is er in mijn jeugd met de paplepel ingegoten. Het hoort er gewoon bij! De vele gemotiveerde vrijwilligers die samen met mij de activiteiten organiseren en de respons van de deelnemers aan de activiteiten geven me steeds weer energie. Daardoor heb ik nog een beetje tijd voor mijn hobby’s. Het geeft me veel voldoening dat veel activiteiten  door vrijwilligers in de regio een plaats hebben gekregen binnen de gemeenschap.

 

Contactgegevens

 

 

 

Colien Duister
Werkzaam op VMBO, Prinsentuin Andel
06 149 649 95

scrapspulvancolien.blogspot.nl
Colien@kpnplanet.nl

facebook twitter

Vakgebied

 Onderwijs  

Bekijk ook de andere vrouwen