Michaela Esseveld – Bax

Banner_MichaelaBax2

‘Mensen in hun kracht zetten’ dat maakt me blij.

Na jaren in de zorg te hebben gewerkt en 9 jaar een eigen praktijk voor begeleiding, ondersteuning en therapie, met betrekking tot hoog gevoeligheid en o.a A.D.H.D., A.D.D., werd het tijd voor een nieuw jasje. Michaela is sinds februari 2014 gestart met centrum S.A.L. (sensibility als stroom van leven). Een centrum voor bewustwording, ontspanning, ondersteuning en bovenal doen. Door de bezoekers van centrum S.A.L. de mogelijkheid te bieden om o.a. weer rust en ruimte in zichzelf te laten vinden, ervaring te delen en informatie te vragen, zowel individueel als beroepsmatig.

De mogelijkheden bieden om weer rust en ruimte in zichzelf te laten vinden.

Centrum S.A.L. vormt een samenwerkingsverband met collega’s, een ieder heeft zijn eigen talenten. Wat is er mooier dan  krachten te bundelen en kennis te delen.

Hoe? Door een ruim aanbod van verschillende activiteiten met elkaar op te zetten, lezingen te geven over verschillende onderwerpen. Inloopochtenden te organiseren waarin men ervaringen kan uitwisselen, ideeën kan neerleggen en informatie kan vragen aan verschillende deskundigen. Verbinden door middel van kennis en levenservaring, deze samen uitdragen, naar zowel de bezoekers van Centrum S.A.L. als naar professionals in het werkveld.

 

Contactgegevens

 

 

 

Michaela Esseveld
Centrum S.A.L. 
Tekentherapeut/Massage therapeut/ Communicatie met paarden
Hoofdstraat 21
5256 NG Herpt
0416 663761
06 1787077

www.sensibilityalslevenstroom.nl
mjj.esseveld@online.nl 

Vakgebied

Zorg/welzijn  

Bekijk ook de andere vrouwen