Jolanda Vos – van Ballegooijen

Banner_JolandaVBallegooijen2 

Jolanda Vos – van Ballegooijen, al ruim 35 jaar bovenop elke modetrend.

Het modevak is Jolanda (49, getrouwd met Jan Vos en moeder van twee kinderen) met de paplepel ingegoten. Als jong meisje begon Jolanda al met het uitpakken van dozen en prijzen van artikelen in de winkel die haar ouders bijna vijftig jaar geleden startten aan de Molenkade in Dussen. Elk vrij uurtje was Jolanda in de winkel te vinden en in vakanties ging ze zelfs mee op pad om nieuwe collecties in te kopen. Vervolgens ging Jolanda op 17-jarige leeftijd full time aan de slag bij Ballegooyen Modes. Van vader Piet en moeder … kreeg ze alle vrijheid om haar creativiteit en ideeën door te voeren in de winkel en te werken aan het succes van Ballegooyen Modes. Toen in 1989 echtgenoot Jan Vos ook mee ging werken in de succesvolle modezaak volgde als snel de eerste verbouwing. In 2001 werd de winkel vervolgens drastisch verbouwd tot de huidige winkel. Intussen ligt het plan klaar voor weer een fikse uitbreiding van de winkel.

Winnares Publieksprijs ‘Meest Ondernemende vrouw van Altena 2014′.

De mode-retail is een branche die constant in beweging is. De ene trend volgt de andere op en twee keer per jaar worden alle collecties vervangen. Dankzij het op de voet volgen van alle trends op beurzen en bij de grotere merken zorgen Jolanda en Jan ervoor dat zij op de hoogte blijven van alle ins en outs in de modewereld. Op deze manier kunnen de juiste stijlen ingekocht worden.

In alle jaren zijn de persoonlijke aandacht voor de klant, de enorm uitgebreide collectie en de liefde voor het vak de sterke kanten van Ballegooyen Modes gebleven. In 2008 werd alle inzet beloond met het winnen van de Retail jaarprijs voor beste Zelfstandige winkel van Nederland. Het was met name de hoge klantwaardering waardoor Ballegooyen Modes deze prijs in de wacht wist te slepen. Een betere bevestiging konden Jolanda en Jan zich niet wensen. “Een dergelijk compliment van de klant bevestigt de juiste aanpak en geeft een enorme motivatie bij alles wat we doen.” aldus Jolanda. “En dat kan natuurlijk niet zonder de juiste mensen om je heen. We hebben gemotiveerde collega’s om ons heen verzameld die gretig de liefde voor het vak van ons overnemen en de klant op de Ballegooyen Modes manier helpen!”

ballegooyenNeem een virtueel kijkje in Ballegooyen Mode
en ga op zoek naar je favoriete outfit:
klik op deze foto en ‘wandel’ door de winkel.

 

 

Contactgegevens

 

 

 

Jolanda Vos – van Ballegooijen
Ballegooyen Modes
Molenkade 25
4271 AE Dussen
0416 391230 

www.ballegooyenmodes.com
info@ballegooyenmodes.com

linkedin facebook twitter

Vakgebied

Fashion  

Bekijk ook de andere vrouwen